2018-03-06 11:33:50• hírek • közlemény

Pénteken mutatják be Pécsi Ferenc önéletrajzi könyvét

A hétvégén ismertetik a szatmári olvasókkal Pécsi Ferenc Életem mottója: Igazságosság és szeretet címmel, a múlt héten megjelent könyvét.

Az ismert Szatmár megyei személyiség sorsának közéleti és magánéleti alakulását ismerhetjük meg a kolozsvári IDEA nyomda kiadványából. Az 1989-2004 közötti eseményeket összefoglaló könyv a szatmári magyarság számára dokumentumértékkel bír.
 

„Könyvünk kétféle aspektusból mutatja be Pécsi Ferenc személyét: politikai-közéleti és magánéleti emberként. Mindkét esetben az 1989-es év fordulópontnak számít. Az ez év decemberében elkezdődő romániai politikai rendszerváltás és közéleti megújulás változást hoz életében.„ – olvasható a kötet fülszövegében.
 

A könyvbemutató időpontja: 2018. márc. 9. (péntek) 18 óra. Helyszíne: a szatmárnémeti Láncos templom, Kálvin Központ. A könyvet bemutatja: Végh Balázs Béla egyetemi oktató, szerkesztő. Közreműködik: Elek György újságíró és Varga Sándor, a szatmárnémeti Harag György Társulat színművésze. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: