2019-12-11 09:52:06• hírek • Szatmár.ro

Pénteken karácsonyi vásárt szerveznek a Hám János Líceumban

A Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum közössége idén is megszervezi az immár hagyományossá vált téli rendezvényét, a karácsonyi vásárt, mely az ünnepre való ráhangolódás mellett a segítségnyújtásról is szól.

 

Idén egy néhány hónapos, gerincvelői izomsorvadással diagnosztizált érkörtvélyesi kisfiú, Noel kezelési költségeihez szeretne hozzájárulni az iskola közössége.

Mely által csatlakoznának ahhoz a széles körű összefogáshoz, amely a kétmillió dolláros kezelés hiányában végzetesnek számító betegség hírére azonnal és spontán megteremtődött országhatárokon innen és túl.

A kétórás, 18.00-tól 20.00 óráig tartó rendezvény időpontja 2019. december 13-a, helyszíne pedig az iskola sportudvara, ahol az óvoda és az iskola diákjai együtt kínálják saját készítésű termékeiket az osztályok számára biztosított asztaloknál.

Az ünnepi pillanatra való ráhangolódást segíti a színpadon fellépők karácsonyi éneke, a közös kántálás, a karácsonyfa, az illatos, forró tea.

A szervezők szeretettel várják a tisztelt szülőket, tanárokat, hozzátartozókat, barátokat, az iskola diákjait és minden kedves érdeklődőt, aki az ünnepre való várakozás pillanataiban szívesen osztozik a vásár résztvevőivel, illetve támogatásával szeretne hozzájárulni Noel gyógyulásához. Adni jó!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: