2009-06-04 14:35:35• hírek • Ferenczi Noémi

Pénteken évadzáró gála

Pénteken este, ahogyan az előző években is, gálával zárják az évadot a Harag György Társulat művészei.

Az idei évadzáró gálán a Harag György Társulat minden színművésze fellép. A szatmári közönség változatos és rendkívül szórakoztató műsorra számíthat. Lesznek szavalatok, operett részletek, humoros összeállítások, nagyon sok népszerű műfaj elevenedik majd meg a színpadon - mondta el megkeresésünkre Stier Péter igazgató.

Ahogyan az előző években is, az évadzáró keretében adják majd át az év színészének, színésznőjének járó díjakat, illetve hirdetik ki, hogy melyik előadás nyerte el leginkább a nagyérdemű tetszését, melyekről a közönség az utolsó bérletes előadás után szavazhatott.

„A gálán kerülnek átadásra a különböző cégek és szervezetek díjai is, valamint a Harag György emlékplakett. A színészek egymás között döntik el, hogy kinek ítélik oda azt. A gála természetesen nem csak a díjak átadásáról szól, hiszen színvonalas műsorral kívánja zárni a társulat a 2008/2009-es színi évadot. Aki még jegyet szeretne vásárolni, siessen, mivel már csak néhány marad. Egy jegy 10 lejbe kerül" - tette hozzá Stier.


Rappert Gábor és Nagy Csongor a Mindörökké Beatles című darabban
Rappert Gábor és Nagy Csongor a Mindhalálig Beatles című darabban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: