2014-04-24 14:19:29• hírek • Szatmár.ro

Pénteken és szombaton: VVVV a Hám Jánosban

A szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont az idén immár tizennegyedik alkalommal rendezi meg a Vidám Versek Versmondó Versenyét az elemi osztályos és az V-VIII. osztályos tanulók számára.

Április 25-én és 26-án kerül sor a Vidám Versek Versmondó Versenyének megyei szakaszára, amelynek színhelye a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont díszterme lesz. Április 25-én az V-VIII. osztályos diákok versenyeznek majd, 15 órai kezdettel. Április 26-án 9 órától a kicsik, az I-IV. osztályosok fognak szavalni.

A megyei döntőre minden Szatmár megyei iskolából két-két jelentkezőt vártak a szervezők - egy elsős vagy másodikos és egy harmadikos vagy negyedikes kisdiákot; egy ötödik vagy hatodik osztályos, valamint egy hetedik vagy nyolcadik osztályos diákot.

Amint azt a verseny elnevezése is sugallja, a jelentkezők ezúttal is egy tréfás, humoros verset választottak a magyar irodalomból (általános iskolások választhattak prózát is), majd fognak előadni a pénteki, illetve szombati versenyen.

Jelentkezni már nem lehet a versenyre, de mindenkinek ajánljuk, hogy vegyen részt nézőként a VVVV-n, hiszen egy kis kikapcsolódás soha nem árt - a lelkes gyerekek által szavalt vidám versek pedig kitűnő szórakozást nyújtanak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: