2011-08-11 18:08:51• hírek • Szatmar.ro

Pénteken avatják fel az Olimpia-stadion füvét

Úgy tűnik, a Szatmárnémeti Olimpia és a Zilahi FC labdarúgócsapatainak vezetőit cseppet sem zavarja, hogy mindkét gárda a C osztály 6-os számú csoportjába került, hiszen a nyár folyamán már többször is összecsaptak egymással. És így történik majd ez pénteken, egy héttel a bajnoki rajt előtt is.

A korábban tervezettnél egy órával korábban, azaz 17 órakor feszül egymásnak az Olimpia és a Zilah, méghozzá az Olimpia-stadionban. A találkozó valamilyen szinten ünnepinek is tekinthető, hisz amióta a létesítményben kicserélték a gyepszőnyeget, azóta még a hazaiak sem léphettek rá. Így hát erre először pénteken kerülhet sor - amennyiben esetleg az időjárás közben nem szól.

Néhány nappal ezelőtt még úgy tűnt, hogy nem ez lesz a gárda utolsó e heti mérkőzése, ám a szombatra tervezett, Kisvárda elleni összecsapás végül elmarad, mivel a magyarországi együttes lemondta a fellépést.

Pedig ez találkozó jól jött volna annak a 2-3 játékosnak, akinek a sorsa egyelőre ingatag. Csík Tibor vezetőedző elmondta ugyanis, hogy már tisztában azzal, kik alkotják majd a gárda 22-23 fős keretét, már csak pár ember sorsa bizonytalan.

A bajnoki pontvadászat mellesleg jövő hétvégén kezdődik. Az Olimpia szombat délután 18.00 órai kezdettel a Marosvásárhelyi FCM második számú csapata ellen mutatkozhat be ismét - hosszú évek után - a harmadik osztályban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: