2015-08-06 16:12:53• hírek • Szatmár.ro

Pénteken Nagykárolyban lép fel Korda György és Balázs Klári

Az AugustFest programjában pénteken 21.20-tól kezdődik a táncdalfesztivál-sztárok fellépése.

A nagykárolyi AugustFest fesztivál műsorában pénteken a már általunk is említett erősember-verseny második fordulója, helyi zenei tehetségek koncertje és egy nagyszerűnek ígérkező, a táncdalfesztiválok hangulatát megidéző fellépés is szerepel.

A kisváros amfiteátrumában 18 órától négy versenyszámban bizonyítanak a Strongest Man verseny résztvevői, 20 órai kezdettel pedig a kastélykertben, a lovarda szomszédságában felállított színpadon lépnek fel a Castelanii énekesei és zenészei valamint a Diákklub tehetségei - Szűcs József és Mariana Vulcan tanítványai.

Korda György művészi pályafutása immár több mint 50 évvel ezelőtt kezdődött és azóta is töretlen sikert arat slágereivel. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a számos táncdalfesztiválokon, előadói versenyeken elnyert díja, a kapott életműdíjak, a Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztje és az a rengeteg elismerés, amivel elhalmozzák. Lemezei arany-, gyémánt- és platinalemezek lettek.

1980-tól énekel együtt Balázs Klárival és azóta nemcsak az albumaik hanem az életük és sikereik is közösek. Láthattuk már póker-kommentátor szerepben de most több mint 7 teltházas koncert után ellátogatnak Nagykárolyba, hogy együtt idézhessük fel örökzöld slágereinek a sorait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: