2014-02-27 15:13:53• hírek • Szatmár.ro

Pénteken: Hit és Gyógyítás Szatmárnémetiben

A Németi-templom gyülekezeti termében tartják most is a hit és tudomány találkozását jelentő programot.

Ha a hónap utolsó péntekje van, akkor biztosak lehetünk abban, hogy ezen a napon kerül sor a Hit és Gyógyítás előadássorozat következő előadására a Szent-Györgyi Albert Társaság, a Keresztény Orvosok Szovetségének helyi fiókszervezte és a Németi templom gyülekezetének szervezésében.

Nem lesz ez másképp most sem, pénteken, február 28-án 18 órától ismét várja az érdeklődőket a Hit és Gyógyítás a Németi templom gyülekezeti termében, a Wesselényi (Wolfenbüttel) utca 4 szám alatt.

Az alkalom keretében Jézus gyógyító erejéről Vadas Krisztián nagykárolyi görög katolikus parókus értekezik majd. Az előadás orvosi részében Dr. Bzduch Zsolt neurológus főorvosfog beszélni az agyi keringési zavarokban szenvedő betegek rehabilitaciójáról.

Nem marad el most sem az előadássorozat visszatérő vendégének számító András Gyula színművész kulturális műsora sem, amelyet Vajas Gréta és Rédai Ádám, a Református Gimnázium diákjainak orgona- illetve zongorajátéka tesz majd színesebbé.

Hit és Gyógyítás Sárközújlakon

Március 2-án 17 órától a sárközújlaki református templomban is hasonló előadásra kerül sor. Itt szintén Vadas Krisztián nagykárolyi görög katolikus parókus hírdeti majd Isten igéjét, Dr. Puskás Csaba háziorvos pedig a szív és érrendszeri betegségekről beszél majd. A kulturális részben pedig ahogy Szatmárnémetiben, úgy itt is András Gyula, Vajas Gréta és Rédai Ádám fog fellépni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: