2012-10-11 16:44:37• hírek • Szatmár.ro

Pénteken Gyulafehérváron játszanak a kosarasok

A tévé is közvetíti Fleseriu lányainak pénteki rangadóját - a Digisport2-n adják a meccset.

Pénteken 17 órától a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata Gyulafehérváron játszik, a meccs pedig igazi rangadónak ígérkezik. A két csapat mérkőzései ugyanis rendszerint izgalmasak, az elmúlt idényben például a VSK és a CSU hihetetlenül izgalmas meccset játszott, melyen 62:60-ra a szatmáriak nyertek - idegenben. S mindez a rájátszásban történt! Valamint ki ne emlékezne szintén arra a rájátszás-béli mérkőzésre, amit Freeman döntött el egy utolsó másodperces kosárral? Ekkor 75-74 lett az eredmény a szatmáriak javára.

- Az eddigi mérkőzéseken bebizonyítottuk, hogy velünk is komolyan számolni kell, a célunk az első négy közé jutás, ahol a Targoviste, a Szatmár és az Arad biztos résztvevőnek tűnik. Szerintem a VSK most története legerősebb keretével rendelkezik, és bajnokesélyesnek tekinthető – nyilatkozta a gyulafehérváriak szatmári sportigazgatója, Éles Péter.

Azt, hogy Éles nem a levegőbe beszél saját csapatával kapcsolatban, mi sem bizonyítja jobban, hogy a Targoviste ellen nemrég lejátszott meccsen 57:55 lett az eredmény - igaz,  a Targoviste javára.

- A mai lesz az első igazán nehéz meccsünk, a gyulafehérváriak Targovistén csak a végén kaptak ki, tehát számolni kell velük. Erősebbek, mint az elmúlt idényben, és akkor is kemény meccseket játszottunk velük. Az alapszakaszban ki is kaptunk – jegyezte meg a pénteki összecsapással kapcsolatban Florin Muresan szakosztályelnök.

A kosárlabda-bajnokság következő fordulójában a VSK Szatmárnémetiben lép pályára. Az ellenfél hétfőn 18 órától a Sportul Studentesc lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: