2019-11-13 11:59:19• hírek • x

Pénteken Black Friday: Minden alkatrészre és kiegészítőre 30% kedvezményt kínál a szaküzlet

A Fernando Outdoor Sport – Loui's Bike kerékpárszaküzlet is remek akciókkal készül a pénteki Black Fridayra! Minden bringás kiegészítőre és alkatrészre 30%-os kedvezmény jár, míg a készleten lévő kerékpárok közül többet 50%-ig terjedő árengedménnyel kínál a szaküzlet.

 

Ne feledjétek, november 15-én Black Friday, ami azt jelenti, hogy az üzletek többsége remek akciókkal kínálja termékeit. Mint arról korábban tájékoztattuk olvasóinkat, a szatmárnémeti Fernando Outdoor Sport – Loui's Bike kerékpárszaküzlet is kihagyhatatlan akciókkal várja pénteken vásárolóit: a kerékpárok némelyikét akár 50%-ig terjedő árkedvezménnyel kínálja az üzlet, míg az alkatrészekre és különböző biciklis kiegészítőkre garantáltan 30%-os kedvezményt kap a vásárló.

 

Tehát ha a 2020-as évet egy új cuccokkal indítanád, legyen az egy új kerékpár, vagy a már meglévő biciklidet szeretnéd új kiegészítőkkel felszerelni, akkor ne habozz, itt a lehetőség, hogy jutányosan juss hozzá a kiszemelt termékekhez.

 


A Fernando Outdoor Sport – Loui's Bike üzletét megtalálod az Avram Iancu utca, 19. szám alatt, de ha november 15-én vásárolsz, egy csomó pénzt megtakaríthatsz.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: