2017-02-02 13:00:58• hírek • (x)

Pénteken 12 órakor nyit az esküvői kiállítás

Február 3-5-én tartják a Rex Piac csarnokában a VIII. Wedding Expo és Bridal Show-t.

Új helyszínen, minden eddiginél nagyobb kiállítási területen tartja a Show Time Entertainment Factory az idei, immár nyolcadik alkalommal megszervezett esküvői kiállítását. Az esemény a rendezvény- és esküvőszervező cégeknek, valamint szolgáltatóknak ad lehetőséget a bemutatkozásra igényes keretek között, egy profi csapat által megszervezett kiállításon. Ráadásul idén a Szatmár megyeiek mellett Szilágy, Bihar, Máramaros és Kolozs megyéből is érkeznek kiállítók, sőt, egy bukaresti vállalkozás is bemutatkozik majd. Emellett magyarországi kiállítók is jelezték részvételüket, így valószínűleg a régió legnagyobb választéka várja majd az életük nagy napjára készülőket.

A Wedding EXPO & Bridal SHOW 2017 Esküvői Kiállitás és Vásár tematikái: éttermek és esküvői sátrak, menyasszonyi ruhák és kiegészítők, vőlegényi ruhák, estélyi ruhák, eljegyzési és karikagyűrűk, dekorációk, meghívók, léggömbök, menyasszonyi csokor és virág díszek, fodrászat, kozmetika, smink, zenészek és zenekarok, fénytechnika és hangosítás, cukrászok, fotó-videó, limuzinok és hintók, utazási irodák, tánciskolák, ajándékboltok és egyéb, kapcsolódó szolgáltatások.

A kiállítás mindhárom napján különböző bemutatók és programok várják a látogatókat és színesítik rendezvényt.

Lesznek menyasszonyi ruha bemutatók, fodrász, smink és manikűr bemutatók valamint táncbemutatók. Minden nap koncertek is várják a résztvevőket, pénteken este például az XXL Band mutatkozik majd be. Később román és magyar lagzis zenekarok és lemezlovasok is bemutatkoznak majd a színpadon. Lesz továbbá tortakóstolás, mixer-show és tombola is.

És hogy néhány időpontot is eláruljunk: a Wedding EXPO & Bridal SHOW 2017 Esküvői Kiállítás és Vásár hivatalos megnyitója pénteken 12 órakor lesz. 17 órától pedig a szatmári sztárzenekar, az XXL Band tart majd koncertet. Szombaton 16 órától divatbemutató színesíti a programot, természetesen vőlegényi és menyasszonyi ruhakölteményeket láthatunk majd. Vasárnap 16 órától pedig a Calypso zenekar ad majd koncertet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: