2009-07-04 21:06:57• hírek • Gozner Gertrud

Péntek esti reagge-láz

Óriási bulinak volt részese, aki péntek este a MusiC'at Pubot választotta szórakozási helyszínnek. A Szatmár.ro közreműködésével a MusiC'at Pubban a The Underskies együttes lépett fel. A szatmárnémeti ska-reagge zenét játszó banda fergeteges reagge hangulatot varázsolt a Macska színpadjára.

A saját szerzemények mellett számos klasszikus, Bob Marley jegyezte sláger is elhangzott, amit a közönség hatalmas tapssal fogadott. A kirobbanó hangulatnak köszönhetően egyre kevesebben bírtak a heklyükön ülni, és perdültek táncra. Ennek eredményeképpen nem egykönnyen engedték le  a fiúkat a színpadról, a többszöri visszatapsolás után hajnalban ért végett a macskás reagge-est.

Mindenkit emlékeztetünk, hogy a MusiC'at Pub és a Szatmár.ro közös karaoke-maratonjának  jelentkezői közül kerülhet ki a közeljövőben a The Underskies együttes énekesnője, ugyanis banda éppen vokalistát keres, és ha úgy vélik, hogy a versenyzők között van olyan női énekhang, amely a stílusukhoz illik, felajánlanak neki egy éneklési lehetőséget.

Képgaléria:



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: