2012-04-05 14:29:14• hírek • Szatmár.ro

Péntek este mutatják meg, hogy mi lesz divatos idén

Ismerkedj meg az új tavaszi ruha-kollekciókkal a Trust Models által szervezett divatbemutatón.

Ha már tavasz, akkor ruhatárfrissítés! Itt vannak a tavaszi kollekciók, itt a vidámság, a frissesség és a fantasztikus színkavalkád! Élmény nézegetni a kínálatot az üzletekben és ábrándozni arról, milyen csodás lesz a vidám tavasz és a forró nyár 2012-ben. A Trust Models április 6-án 19 órára a Villa Poesisbe várja a divat iránt érdeklődőket a Spring Fashion Night rendezvényre, amelyen szatmári illetve kolozsvári divattervezők mutatják be az idei tavaszi-nyári kolleckióikat.

A letisztult stílust, az igényes anyaghasználatot és időtállóságot képviselik Otto Hermann új darabjai, és mind-mind azt bizonyítják, hogy igenis szükség van a hordható, ugyanakkor nőies ruhadarabokra. A Cris Fashion egy kicsit kivilágosított új kollekcióját mutatja be, érthető módon, hiszen a tavasz-nyári szezonra készültek a ruhák, ám a jól megszokott fekete most is megjelenik a piros és a rózsaszín kosztümök mellett.

Az erősebb nem képviselőiről sem feledkeztek meg a divatbemutató szervezői: ők az LCT Collection klasszikus illetve fiatalos kosztümjei közül választhatnak majd kedvükre valót. Mihaela Cirlugea, kolozsvári divattervező szívesen manipulált szokatlan anyagokkal és szokatlan formákkal, kontrasztokkal, melyek együtt mégis igézően hatnak. A ruhák ötletesek és mégis egyszerűek. Látványos, bohókás minták és sok-sok szín jellemzi őket.

A bemutatóról nem hiányozhat az alap ruhacikk sem, azaz a fehérnemű. Ioana Calin divattervező egy szenzációs fehér és krémszínű fürdőruha kolleckióval örvendezteti majd meg a közönséget.

A divatbemutatók között Lucian Oros, a Pseudonym együttes frontembere fog énekelni. Az együttes idén vett részt az Eurovision versenyen. A sminkeket Ofrim Andrea make-up artist fogja elkészíteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: