2017-03-30 10:39:40• hírek • Szatmár.ro

Péntek este: galaktikus The Biebers party a Macskában!

Honnan ismerős ez a név? The Biebers … lássuk csak, a 2012-ben alakult hatfős csapat alkotja Magyarország egyik legcoolabb bandáját.

Eleinte senki sem tudta, hogy ki áll a The Biebers mögött, pedig a zenei projekt olyan slágereket alkotott mint a Sorry, a Dance vagy a Stay. 
Még akkor sem volt publikus a névsor, amikor a Sorry lett az év magyarországi modern pop-rock hangfelvétele a Fonogram-díjkiosztón.  Később kiderült, hogy Puskás Peti és testvére, Puskás Dani is az alapítók között van, és még néhány tag neve kiszivárgott a sajtóban és a koncertek alatt.

A The Biebers azóta is megállíthatatlan! A srácok a nyarat szinte a színpadon töltötték, hiszen miután májusban a második helyen végeztek a Nagy-Szín-Pad versenyen, Robbie Williams budapesti koncertjén is zenélhettek, majd brutális tempóra kapcsoltak és a fesztiválok közönségének is megmutatták, milyen az igazi #galaktikus #szexizés! A munka azóta sem állt meg, a Puskás testvérek ugyanis ontják magukból az új dalokat, amit Erdélyben elsőként a szatmári közönségnek mutatnak be!

Március 31-én este 21 órától pedig a MusiCat 10 éves szülinapjára érkeznek Szatmárnémetibe, a nyári fesztiválokról ismert slágereikkel pedig óriási bulit garantálnak péntek estére. Szatmári fiatalok, csajok és srácok, ezt nem szabad kihagynotok!

Nem véletlen, hogy a jegyek vészesen fogynak, érdemes még ma jegyet foglalni a MusiCat facebook oldalán vagy a 0743-933541-es telefonszámon. A koncertek a Cseh Tamás Program és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ támogatásával valósulnak meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: