2018. április. 20., péntek
Névnap:
2017-04-20 17:54:25• hírek • Szatmár.ro

Péntek este: Dynamite Dudes és a lángoló nagybőgő a Macskában!

Azt már megszokhattátok, hogy a Macskában csakis a legjobb magyar zenekarok lépnek fel: Pély Barna, Oláh Ibolya, több mint 10 feltörekvő zenekar és a galaktikus Biebers után ezen a pénteken se lesz másként! A tavalyi Utcazene fesztiválról, majd az X-Faktorból ismerős Dynamite Dudes péntek este egy fergeteges rockabilly partyra vár benneteket.

Kik ezek a Dynamite Dudes-os srácok? – a zenéjében modern, de tradicionális elemeket is felvonultató Brutal-bluegrass trió 2015-ben alakult egy csodálatos júliusi napon, és azóta nagy népszerűségre tettek szert itthon és külföldön egyaránt. Három karakán gyerek, aki mindig készen áll arra, hogy egy jót zenéljen. Veszettül jól játszanak a fiúk, mint ahogy veszettül jól működik a "kenyeret és cirkuszt a népnek" elv is. Igazi örömzene ez, a becses közönség legnagyobb örömére. A háromtagú country-rockabilly zenekar a korai blues-t ötvözi modern dalokkal.

Nagybőgőnél Mitch Farty, aki előszeretettel lobbantja lángra a hangszert a színpadon átvitt, és szó szerinti értelemben, Teddy Harpo (Medve Balázs - szájharmónika) a garantáltan kipróbált utolsó zsivány, valamint Tin Soldier, azaz „kicsihuszár” (Tamaskó Gábor) a jambikus pentameter nagy mestere, aki a szólógitár húrjait szaggatja. Mindenhol szívesen látott vendégek. Lankadatlanul hódítanak és bódítanak.

A péntek esti koncertre érdemes jegyet foglalni a MusiCat facebook oldalán vagy a 0743-933541-es telefonszámon, a beugró mindössze 10 lej. A koncert a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ támogatásával valósul meg, az ő támogatásukkal lángol újra péntek este a nagybőgő... ezt nem szabad kihagyni!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: