2015-02-06 18:24:16• hírek • Szatmár.ro

Péntek délben nyitott az idei legnagyobb esküvői kiállítás, az Art Grand Marriage

Megnyitotta kapuit és vasárnap késő délutánig nyitva is tart a Grand Mallban Szatmárnémeti legnagyobb esküvői kiállítása. Ennek keretében 1500 négyzetméteren 55 kiállító mutatja be termékeit és szolgáltatásait, mindent, amire egy felejthetetlen esküvő megszervezéséhez szükség van.

Hetedik alkalommal rendezték meg az Art Grand Marriage esküvői kiállítást, amely pénteken 13 órakor nyitotta meg kapuit. Igaz, akkor még néhányan az előkészületek célegyenesében voltak, de rövid időn belül már minden standnál készen álltak az érdeklődők fogadására. Standokból pedig akad bőven, hiszen összesen 55 kiállító mutatja be a szolgáltatását és portékáját a Grand Mall első és második emeletén.

A paletta pedig igen színes: számos kiállító virág és más esküvői dekorációkkal van jelen, cukrászdák tortáikat és candy-bar szolgáltatásukat népszerűsítik és csokiszökőkút is van - a potenciális ügyfelek pedig meg is kóstolhatják a finomságokat.

Több fotózással és videózással foglalkozó vállalkozás is képviselteti magát, esküvői fotókat, albumokat és videoklippeket is láthatunk, hogy könnyebb legyen a választás.

Az esküvők elmaradhatatlan kelléke a menyasszonyi ruha - a kölcsönzéssel foglalkozó cégek többsége jelen is van és voltak standok, ahol vőlegényi öltönyöket is lehet látni. Természetesen a ruhák a 2015-ös év divatját követik.

A kiállítás mellett egyéb programok is színesítik a rendezvényt. Február 7-én a programot a 18 órakor kezdődő Marriage Show dobja majd fel: helyi és erdélyi divattervezők esküvői kreációival ismerkedhetsz meg. A divatbemutatót követően pedig a nagybányai humorista-páros, Mircea és Cipocu szórakoztatja majd a közönséget.

Az esküvői kiállítás szombaton 10 és 20 óra között várja az érdeklődőket, vasárnap pedig 10 és 18 óra között tart majd nyitva a rendezvény.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: