2016-11-01 11:14:13• hírek • Szatmar.ro

Pély Barna: egyszemélyes rock`n`roll a Macskában!

Újabb élőzenés évadot nyit Szatmárnémetiben a MusiCat Caffé&Pub: a Cseh Tamás Program támogatásával újabb 10 remek élőzenés produkciót láthat-hallhat a szatmári közönség: novemberben Oláh Ibolya szerzői estjét, az MR2ből ismerős Takáts Esztert és zenekarát hozzuk el Szatmárnémetibe, az élőzenés évadot pedig november 3-án nyitjuk: csütörtökön a magyar könnyűzene emblematikus személyiségét, Pély Barnát várjuk a Macska színpadára!

Pély Barna már több mint egy évtizede a magyar könnyűzenei élet egyik sokszínű, és meghatározó alakja. Énekes-zeneszerzőként a nyitottság és energikusság jellemzi, előadásmódjában és munkáiban a blues, a soul, és a funk alapvető stílusjegyeit ötvözi.

Saját szólókarrieje építése mellett jelenleg is a B The First és a United frontembere és dalszerzője. Csütörtök este a MusiCat színpadán egy lábdob-szerű stomp box, egy looper és egy finoman effektezett blues gitár lesz nála, ami bőven elég ahhoz, hogy táncra perdüjön a szívünk, vagy éppen a bensőséges hangzással könnyet csaljon a szemünkbe. Énekstílusa, dalai, és „szlogenjei" méltán teszik generációja egyik kikerülhetetlen zenészévé, és amit biztos nem mondhatunk el róla, hogy "Ez nem jött át!".

A koncert november 3-án, csütörtökön 21 órától kezdődik, társszervezője a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, a koncert a Cseh Tamás Program második szatmári élőzenés évadának keretében jön létre.

Az egyszemélyes rock`n`roll performanszra csak 100 db 15RON értékű jegyet értékesítenek, ezért érdemes időben asztalt foglalni 0743 933 541-es telefonszámon vagy a MusiCat facebook oldalán!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: