2017-11-10 10:41:38• hírek • Bede Emőke

Példamutató összefogás a fiatal mérnök megsegítésére

Mint arról korábban beszámoltunk, egy fiatal mérnök mindkét lábát elvesztette, miután egy mezőgazdasági gép betakarító rendszerének pengéi közé került.

A börvelyi baleset napján a mentőszolgálat egységei nagyerőkkel vonultak ki a helyszínre. A kiérkező segítség emberei először a szerkezet pengéi közül szabadították ki a fiatalembert, majd azonnal nekiláttak a vérzéscsillapításnak. Sajnos Bogdan Florin Tyer lábait már nem sikerült megmenteni.
 

A hatalmas vérveszteség és az elszenvedett sebesülések miatt a fiatalt Kolozsvárra szállították. Hamar kiderült, hogy vérre van szüksége, ezért azonnal felhívást intéztek a segítő szándékú semberek felé: aki csak teheti, keresse fel a legközelebbi véradó központot, majd a mérnök nevét előre jelezve segíthet a fiatalon egy véradás által.
 

Ma reggel a Szatmárnémeti Véradó Központ előterében rengeteg ember gyűlt össze, akiket megérintett Tyer Gheorghe tűzoltó fiának története. Nem csak az édesapa kollégiái, de több civil is szeretett volna segíteni a borzalmas helyzetbe kerülő fiatalon. Mint kiderült, más megyék tűzoltóegységei is hasonlóképpen cselekedtek.
 

Az akció jövő héten tovább folytatódik. Az érintettek felhívják a tenniakarók figyelmét, hogy a véradás során mindenképpen jelezni kell Bogdan Florin Tyer nevét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: