2019-10-22 09:26:44• hírek • Bede Emőke

Példaértékű összefogással siettek motorostársuk segítségére az Eagle Bikers tagjai

Múlt héten, csütörtök kora esti óráiban súlyos közlekedési baleset történt Kakszentmártonban, a vízművek közelében: egy személyautó a szabálytalan irányváltási manőver következtében összeütközött egy motorkerékpárral.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy 66 éves szatmári férfi Volkswagenjével körültekintés nélkül fordult balra a folytonos vonallal határolt útszakaszon, melynek okán összeütközött egy, a szemközti sávon szabályosan érkező motorossal. A karambol következtében az 50 éves motoros, Roatis Vasile, azaz Laci súlyos sérüléseket szenvedett.


Nem sokkal a baleset után az Eagle Bikers motorosklub felhívást tett közzé, melyben arra kértek minden segítő szándékú személyt, hogy véradományával támogassa a férfi kolozsvári gyógykezelését. A segélykérés szerencsére nem maradt válasz nélkül: hétfő reggel tucatnyian tolongtak a vérközpont előterében, hogy vérükkel támogassák bajtársukat.„Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki ma csatlakozott hozzánk, és azoknak is, akik ezután fognak. Laci erős és folyamatosan harcol. Állapota stabil, jelenleg mesterséges kómában tartják a kolozsvári „Institutul Inimii” nevű kórházban, ahol hamarosan újabb ortopédiai műtéten fog átesni” – adta hírül Facebook-oldalán a motorosklub. A bejegyzésből kiderült, a súlyosan sérült férfinak három bordája és a bokája is eltörött, illetve számos más sérülése is van.


„Köszönjük mindenkinek, aki vért adott, de azoknak is, akik egy megosztással segítettek, támogattak minket vagy elmondtak egy imát Laciért” – olvasható az Eagle Bikers oldalán.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: