2020-01-09 11:36:51• hírek • Bede Emőke

Példaértékű összefogással épül újjá az újkálmándi család háza

Amint arról korábban beszámoltunk, hétfőn egy újkálmándi ház tetőszerkezete egy szerencsétlen tűzeset következtében szinte teljes egészében odalett, egy kisgyerekes családnak pedig a leghidegebb téli napokban kellett elhagynia otthonát.

A Facebookon több felhívást is közzétettek, melyben arra kérték a segítő szándékú embereket, hogy valamilyen módon segítsék a Melnici család talpra állását. Volt, ki pénzadománnyal járult hozzá ahhoz, hogy az alaposan megrongálódott épületből újra otthon legyen, mások kétkezi munkával igyekeznek segíteni rajtuk. A közösségi oldalra felkerült legújabb képek épp utóbbit mutatják meg: az összefogás gyümölcseként vadonatúj tetőszerkezet került a házra. Íme, a Szatmár megyei közösség ismét bebizonyította, hogy ha kell, hegyeket megmozgató erővel állnak ki egy nemes ügy vagy bajbajutott embertársak mellett.


Mindazok, akik lehetőségeikhez mérten pénzadománnyal segítenék a családot, megtehetik azt a RO30BTRLRONCRT0536357901 bankszámlaszám segítségével. A kedvezményezett neve: Melnici Diana Valentina.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: