2009-01-15 14:17:51• hírek • www.ma.hu

Megreformálná a szexuális életünket

Benkő Dániel lantművész nagy energiákat mozgat meg annak érdekében, hogy a magyarok számára fogalom legyen a neve.

- Úgy tervezem, hogy órákat adok magamról a magyaroknak, ami nem csupán a zeném terjesztéséből állna, hanem az egész lényem megismertetéséből. Szeretném magamat még ismertebbé tenni, de egyelőre még nekem sem világos, mit is takar pontosan a Benkő-jelenség - idézi az RTL Bulvárnak adott nyilatkozatot a ma.hu.

Korábban szó volt arról, hogy Falusi Mariannal együttműködve önálló esteket adnak a közeljövőben. A lantművész továbbra is bízik abban, hogy terve hamarosan megvalósul. Elképzelései szerint 16. századi reneszánsz dallamok és szövegvilág jellemzi majd a közös dalokat.

- Mariann dzsesszes hangjához jól illenek a reneszánsz dallamok, bár ő egyelőre még nem tud erről az ötletemről. De az is elképzelhető, hogy egészen a római korig nyúlok vissza ihletért.

Benkő Dániel nem titkolt célja, hogy megreformálja a magyar szexuális szokásokat. Úgy gondolja, hogy ennek érdekében elfogadja Kovi ajánlatát is, bár feltételekkel. A producer ugyanis nemrég megkérte őt, hogy szerepeljen egy felnőttfilmben.

- Azt válaszoltam Kovinak, hogy felejtsük el a pornófilmet, pontosabban abban a formában, ahogy ő gondolja. Szerintem az egész magyar szexuális életet helyre kell rázni végre, és ennek érdekében akár egy személyben rendező, operatőr és szereplő is lennék.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: