2017-08-17 23:38:03• hírek • Blikk.hu

Pécsi Ildikó nem mer színpadra állni többé

Bár régi álma válhatna valóra Pécsi Ildikónak, ha elfogadhatná Eszenyi Enikő felkérését, a színésznő bizalma megrendült önmagában.

A Kossuth-díjas művésznő több mint 10 éve nem játszott színházi darabban, ám a Vígszínház igazgatója különleges ajánlattal kereste fel. Ő és társulata szeretné, ha Pécsi a felújított Padlás című musicalben eljátszaná a kéményseprő szerepét. Pécsi Ildikó boldogan fogadta a felkérést, hiszen visszatérhetne arra a helyre, amely az egyik legkedvesebb a számára, a színpadra. Mégis fél, hogy nincs elég ereje a kihíváshoz, ezért álmatlan éjszakákat okozott számára, mit is válaszoljon. A művésznő hajlik rá, de bármennyire is szeretné, mégsem vállalja a feladatot.

– Óriási öröm számomra, hogy gondoltak rám, köszönöm a társulatnak, hogy még mindig alkalmasnak találnak a szerepre. Kezdetben lelkes voltam, és örömömben szinte azonnal igent mondtam volna, a Vígszínház az egyik legkedvesebb teátrum számomra. Egyszer egy interjúban viccesen megjegyeztem, életem során már szinte minden karaktert eljátszottam, de a kéményseprő szerepe kimaradt, úgy tűnik, ezt ők is hallották – vallotta be lapunknak Pécsi Ildikó.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: