2019-01-15 07:04:35• hírek • Szatmár.ro

Peches napok Peruban – Gyenes Emánuel a 40. helyen

A Dakar-ralin résztvevő szatmári versenyző, Gyenes Emánuel számára igazán pechesek voltak az utóbbi versenynapok. A hatodik fordulóban például Mani egy hosszú szakaszon motorhűtés nélkül ment, emiatt pedig nem tudta tartani a tempót.

A hetedik etapban, január 14-én San Juan de Marconából rajtolt el a mezőny és ott is értek célba. Az Autonet Motorcycle Team versenyzője az 50. helyen fejezte be a 232 kilométeres speciális szakaszt, amit egyébként 64 kilométer összekötő szakasz egészített ki. Sajnos ezen a versenynapon sem állt Mani mellett a szerencse: elkerült egy dűnék között elhelyezett ellenőrzőpontot, emiatt pedig vissza kellett fordulnia, értékes perceket veszítve ezzel.


A hétfői versenynapot követően a szatmári versenyző összetettben a 40. helyen áll, Maraton kategóriában a hatodik, a Malle Moto kategóriában pedig a harmadik helyen áll.


„Nehéz és hosszú nap volt a hétfői. A 250. kilométernél elvétettem egy ellenőrző pontot, amiatt 14 kilométert kellett megtennem. Kicsit csalódott vagyok az elvesztett percek miatt. Sajnos egyre jobban érzem a fáradtságot” – nyilatkozta Mani.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: