2011-08-16 20:37:06• hírek • Szatmar.ro

Peches körülmények között búcsúzott a Román Kupától az Óvári

A labdarúgásban egy csapatnak néha szerencsére is szüksége van ahhoz, hogy valamilyen kiemelkedő eredményt érjen el és bizony az sem árt, ha a játékvezető nem téved ellene. Az Óvári Somesulnak ezek közül egyik sem adatott meg kedd este a Kolozsvári Sanatatea ellen a Román Kupában, így végül a vendégek fordítottak és továbbjutottak.

Pedig a meccs nagy részében nem látszott az osztálykülönbség a két gárda között: az első félidőben mindketten gyenge teljesítménnyel rukkoltak elő. Ennek következtében az első negyvenöt percben csak a negyedik osztályban szereplő hazaiak oldalán jegyezhettünk fel egy veszélyes fejest és egy lövést Boros illetve Lihet révén. A szünet után aztán rákapcsolt a harmadik osztályban szereplő Sanatatea, tíz perc alatt három nagy helyzetet is kialakítottak, ám kétszer blokkoltak a védők, egyszer pedig Dobrai kapus védett bravúrral.

Gólt pedig az óváriak szereztek, amikor az 54. percben Paglisan kapus elnézett egy hosszú átadást, Lihet pedig köszönte szépen az ajándékot és a hálóba lőtt. Kevéssel később Gavrus lövése alig tévesztette el a célt, 2-0 helyett azonban gyorsan 1-1 lett, miután Soós értékesített egy könnyen megítélt büntetőt.

Ezt követően ismét Gavrus állt közel a gólszerzéshez, ám szabadrúgása után a labda a kapufán csattant. Negyed órával a vége előtt egy kontra végén a vendégek Crisan révén megszerezték a vezetést és ezt meg is tudták tartani, köszönhetően annak is, hogy az utolsó percekben Nemes ziccert rontott.

Román Kupa, 3. forduló:
Óvári Someşul-Kolozsvári Sănătatea 1-2

gólok: Lihet 54., illetve Soós 62. - 11-esből, Crişan 73.
Az óváriak összeállítása: Dobrai - Doroş, Tripon, Giurgiuman, Száraz, Nemeş, Găvruş, Moroşan, Pop, Berci, Kirner
Cserék: Socaciu, Lihet, Marian, Szántó, Ardelean, Istrate, Nagy István II

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: