2012-05-17 07:15:29• hírek • Blikk.hu

P...ba küldte Claudia Tillát

A műsorvezető, aki komoly és élvezetes szócsatákat vív társával és a Megasztár zsűritagjaival adásról adásra, a kamerákon kívül alaposan elengedte magát. Nem figyelt a szóhasználatra, így számos oda nem illő, trágár kifejezés csusszant ki a száján.
A műsorvezető, aki komoly és élvezetes szócsatákat vív társával és a Megasztár zsűritagjaival adásról adásra, a kamerákon kívül alaposan elengedte magát. Nem figyelt a szóhasználatra, így számos oda nem illő, trágár kifejezés csusszant ki a száján.

Elmész te a p...ába – hördült fel Liptai Claudia múlt héten a Megasztár stúdiójában.

A meglepő mondat műsorvezetőtársának, Till Attilának szólt, aki egy rosszul sikerült felvétel miatt ugratta a szőke sztárt. A stúdióban egy pillanatra megfagyott a levegő, a több száz fős közönség soraiban ülő gyerekek zavarukban kuncogni kezdtek, a szüleik pedig értetlenül és döbbenten néztek egymásra, jól hallották-e. Pedig valóban Liptai Claudia száján szaladt ki a mondat, amelyet aztán több hasonló káromkodás követett.

A műsorvezető, aki komoly és élvezetes szócsatákat vív társával és a Megasztár zsűritagjaival adásról adásra, a kamerákon kívül alaposan elengedte magát. Nem figyelt a szóhasználatra, így számos oda nem illő, trágár kifejezés csusszant ki a száján. Az élő adást megelőző felvételek alatt, amelyek során a Csillagdalt, valamint számos bejelentkezést rögzítenek, többször is meghökkenve nézett össze a közönség, meglepte őket, hogy Liptai Claudia a vidám hangulatot rendszeresen vulgáris kifejezésekkel fűszerezte. Nem sokkal azután, hogy Tillát elküldte melegebb éghajlatra, a stúdióban található nagymonitornak hátat fordítva közölte: a se...em beszédesebb, alig pár perc múlva pedig az egyik felkonferáló monológját minősítette egyszerűen sz...nak.

A dolog azért is meglepő, hiszen színésznőként és élő műsorok rutinos műsorvezetőjeként már megtanulta árnyaltabban és vállalhatóbban kifejeznie magát, ráadásul a stúdióban adásról adásra gyerekek tucatjai hallgatják végig, Claudia „néni" hogyan káromkodik. Persze ebben a felfokozott érzelmi állapotban, amelyet egy élő adás levezetése okoz, valahogy oldani kell a feszültséget, Kiszely Márta pszichológus szerint is ez lehet a magyarázat.

- Amikor káromkodunk, a bennünk felgyülemlett feszültséget vezetjük le. Ilyenkor kitörnek belőlünk az indulatok - magyarázta. - Természetesen erről is le lehet szokni, de azt akarni is kell. Ilyenkor érdemes más feszültséglevezető módszereket találni.

- Egy többórás élő adást levezetni sok stresszel jár. Nagy ritkán előfordul, hogy a lazítás perceiben, a szünetekben kicsúszik néhány oda nem illő kifejezés a műsorvezetők szájából.  Most is ez történt, nem gondoljuk azonban, hogy bárkit is sértettek volna a szabadabban megfogalmazott mondatok - reagált Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

A cikk folytatásáért látogass a Blikk.hu oldalára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: