2012-10-22 10:46:38• hírek • Kocsis Zoltán

Patkányméreggel próbált meg véget vetni életének

Mindössze egy öngyilkossági kísérlet történt az elmúlt hétvégén Szatmár megyében, derül ki a Szatmár Megyei Kórház Sürgősségi Osztályának sajtóközleményéből. Október 19-21., azaz péntek és vasárnap között összesen 409 személyt kellett ellátniuk a szakembereknek, a páciensek közül pedig 99 volt kiskorú.

Örvendetes módon az elmúlt három nap alatt mindössze egy személy próbált meg saját kezűleg véget vetni napjainak: a férfi patkánymérget evett. Szerencséjére azonban még időben kórházba került, ahol a gyors beavatkozásnak köszönhetően meg tudták menteni az életét. A kezelés után a páciens elutasította a beutalást.

Szintén oda nem illő szert, Ariel márkájú mosószert nyelt le, ezúttal véletlenül, egy nyolc hónapos csecsemő. Az ő állapota stabil volt, ennek ellenére megfigyelés érdekében néhány napra bent tartották a kórházban.

A kórházban tölti a következő napjait az a 22 éves, M.T. monogrammal rendelkező férfi is, akit kettes és hármas fokozatú égési sérülésekkel szállítottak kórházba. A fiatalember nyaka és arca piknikezés közben égett meg, amikor épp húst sütött.

Az elmúlt hétvégén tizenegy személyt szállítottak kórházba fizikai bántalmazás, négyet közlekedési baleset, ötöt kutyaharapás, kilencet pedig túlzott alkoholfogyasztás miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: