2015-12-14 17:39:56• hírek • Szatmár.ro

Patkány harapott meg egy 22 hónapos gyereket

Egy aranyosmeggyesi házaspár füstmérgezés miatt került be a sürgősségire.

A hétvége folyamán a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályán összesen 437 személy jelentkezett ellátásért. A szám a megszokotthoz képest nagy, több mint 100-an szenvedtek vírusLos megbetegedésben, torokfájás gyötörte őket - amit egyébként a háziorvosok által biztosított ügyeleteken is könnyedén kezelni tudnak. Az egészségügyi személyzet fel van készülve a közelgő ünneppel járó megbetegedésekre is, mint kiderült, a sürgősségi osztályra nemrég ápolónőket szerződtettek.

A hétvége folyamán több érdekes esettel is kerültek ellátásra várók a sürgősségire. Egy aranyosmeggyesi házaspár például az improvizált kályha miatt szenvedett füstmérgezést. A pár tagjai 42 illetve 38 évesek, az orvosok hatékony beavatkozásának köszönhetően pedig hamar rendbejöttek, nem volt szükség a beutalásukra.

A plasztikai sebészetre került viszont az a 60 éves férfi, aki láncfűrész-balesetet szenvedett: három ujját vágta le a gép.

Egy 34 éves férfi rovarirtót ivott - állítólag véletlenül. Az orvosoknak nem tudta megmondani, hogy pontosan hogy is történt a baleset, mert eléggé részeg volt. Az ellátást követően a pszichiátrián folytatják a kezelését.

Egy 1 év és 10 hónapos gyermek is kórházba került: őt egy patkány harapta meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: