2012-09-10 08:48:53• hírek • Blikk.hu

Görög Zita máris szakított Rakonczai Imrével

Még szinte el sem kezdődött, máris véget ért a kapcsolat a gyönyörű modell-műsorvezető Görög Zita  és a zenész Rakonczai Imre között.

Ahogy azt a Blikk elsőként megírta, azok után, hogy a kétgyermekes anyuka és férje, Seres Attila koreográfus nyolc együtt töltött év után békében, csendben különváltak, Zita elsőként az egykori V.I.P. zenekar tagjával kezdett el randevúzgatni.

- Két-három randin vagyunk túl. Biztosat egyikünk sem jelenthet ki, nem szeretnék elsietni semmilyen döntést, mert ahogy eddig, most is a gyermekeim vannak az első helyen - mondta júliusban Milán  és Lotti  édesanyja, akinek szavait nem cáfolta újdonsült randipartnere sem. - Soha nem nyilatkoztam a magánéletemről, ezért most sem szeretnék ilyen dolgokról beszélni - mondta Imre.

Először akkor lehetett sejteni, hogy nem alakul minden a tervek szerint, amikor a balatoni nyaralásra nem kísérte el Imre Zitát. Igaz, erre ideje sem volt, hiszen rengeteget dolgozik, amellett, hogy rendszerint telt házas zongoraesteket tart, több magyar sztár dalához szerzi a zenét, írja a szöveget. A baljós jelek akkor kristályosodtak ki teljesen, amikor Rakonczai szeptember elején tartott 40. születésnapi megabuliján Zita csak rövid időre jelent meg, majd ahogy jött, úgy távozott, angolosan.

Ezekre alapozva a Blikk megkérdezte a műsorvezetőnőt, hogy egy párt alkotnak-e még a zenésszel. Zita meglepő választ adott lapunknak.

- Nem volt szakítás... Csak egyszerű lezárása néhány kellemes randinak. Egyikünkben sem alakult ki érzelmi kötődés az alatt a pár hét alatt, amíg találkozgattunk - válaszolt szűkszavúan, de lényegretörően Görög Zita, akinek amúgy is annyi elfoglaltsága van, hogy a sok tennivaló közben alig jutna ideje egy kapcsolat kiteljesedésére.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: