2013-02-10 10:05:47• hírek • Blikk.hu

Pataky kiborította Görög Zitát!

Kiborult Görög Zita A Nagy Duett próbáján! A modell ugyanis zokon vette, hogy a Pataky Attilával közös daluk közben az Edda frontembere egy lábemelésnél sokkal mélyebbre nyúlt Zita combjához, mint kellett volna.

- Ennyi! Nem csinálom tovább, miért nem tudsz jobban figyelni, Atti? - fakadt ki a színpadon Zita, majd hátat fordított, és otthagyta Patakyt. Néhány percig úgy tűnt, nem is hajlandó folytatni a próbát, mert hiá­ba beszélt a lelkére a műsor kreatív producere, Illés Gabriella, képtelen volt megbékíteni a kétgyermekes anyukát, akit az sem hatott meg, hogy Pataky Attila elnézést kért tőle. 

Az énekes „mély benyomása" csak hab volt a tortán: már a próba kezdetekor tapintható volt a feszültség, hiszen az exmodell nehezen viselte párja megingá­sait. Az évtizedes színpadi rutinnal felvértezett rocker ugyanis többször is hibázott.

- Értem én, hogy ez a rock'n'roll, és Attit viszi a hév, de néha túl heves, és túl nagy lendülettel ránt magához. Kék-zöld a combom. Volt egy pillanat, amikor már nem bírtam tovább, egyszerűen betelt a pohár. Nekem itt minden új, és jól akarom csinálni, Atti pedig harmincnyolc éve ezt csinálja, mindig százhúsz százalékot nyújt, most viszont kétszer is rontott. Ettől teljesen befeszültem, az a combmarkolás pedig feltette az i-re a pontot - fakadt ki a Megasztár egykori műsorvezetője.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: