2010-11-04 08:57:09• hírek • Blikk

Pataky: Nem kellett volna elengednem Beát!

Nincs túl Beán a macsó rocker, Pataky Attila (59) - legalábbis ez derül ki vallomásából, amelyet szinte könnyek között tett Hajdú Péter műsorában, a Frizbiben.

- A legnagyobb boldogság feküdni a szeretted mellett az ágyban, miközben közétek bújik egy gyerek. Akinek valaha megadatott megélni ezt a fajta harmóniát, annak nagyon tud ez hiányozni. Amit Beával mi együtt megéltünk tizennyolc év alatt, összehasonlíthatatlan a jelenlegi kapcsolatommal, hiszen Orsival csak másfél éve vagyunk együtt - panaszolta Hajdúnak Pataky Attila, aki megdöbbentően őszinte vallomása közben egy pillanatra annyira elérzékenyült, hogy a Frizbi stábja kénytelen volt egy kis időre megszakítani a forgatást.

Az Edda frontembere pedig maga is megdöbbent azon, hogy még mindig ennyire megviseli a két évvel ezelőtti szakítás.

- Húúúúú, azt hittem, ennél azért keményebb vagyok - mondta arcát törölgetve a rocker, aki azt is elismerte, valószínűleg rossz döntést hozott, amikor nem mentette meg a házasságát, vagy legalábbis nem kísérelte meg azt.

 

- Szükséges döntés volt, akkor úgy éreztem, hogy ezt kell cselekednem. Ha tudtam volna, hogy mi lesz a következménye... De ezt már nem lehet visszacsinálni - magyarázta Attila.

Pá, kis aranyom! Ez a kép 2 éve, válásukkor készült Pataky Attiláról és feleségéről, Beáról. Mosolyogva vettek búcsút egymástól

Az énekes talán annak köszönhetően vallott kendőzetlen őszinteséggel érzéseiről, hogy pár héttel ezelőtt megérintette a halál szele. Pataky Attilát ugyanis szívinfarktus miatt szállították kórházba, ahol a gyors beavatkozásnak köszönhetően nem lett komoly baja. A betegség rádöbbentette arra, mi az, ami igazán számít az életben.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Pá, kis aranyom! Ez a kép 2 éve, válásukkor készült Pataky Attiláról és feleségéről, Beáról. Mosolyogva vettek búcsút egymástól
Pá, kis aranyom!
Ez a kép 2 éve, válásukkor készült Pataky Attiláról és feleségéről, Beáról.
Mosolyogva vettek búcsút egymástól


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: