2011-07-04 09:12:19• hírek • Blikk.hu

Pataky Attila izgult a születésnapján

Szürkemarhafogattal vonult be születésnapi partijára Pataky Attila. Az Edda frontembere több mint száz barát, rokon és barátnője, Orsi társaságában egy lakodalomra is hajazó bulin ünnepelte 60. évét.

Hamar megtelt az asztal, a rengeteg ajándék között egy hatalmas hegyikristály, egy kard, egy különleges, 3 literes palackként funkcionáló műanyag gitár mellett helyet kapott az ünnepelt zenésztársa, Gömöri Zsolt ajándéka is: Pataky Attila versei, I. kötet. Az Edda frontemberének talán testvére okozta az egyik legnagyobb meglepetést, amikor a zenész elé állt közös, gyermekkori fotójukkal a pólóján.

Nagyfia, Gergő és első felesége, Márta is eljött felköszönteni Attilát, de exkedvese, Acsa édesanyja, Bea helyett azonban csak ikertestvére, Edit kapott meghívást a nagyszabású születésnapi partira.

– Nem kevésszer álltam már színpadon, ennél sokkal több ember előtt is, de ennyire még nem izgultam. Hihetetlen, hogy a barátaim, a rokonaim előtt nem tudok egy rendes mondatot kinyögni, csak itt mekegek – mondta megilletődötten az ünneplő csapatnak Pataky Attila.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.


Születásnapi buli: Pataky 60 éves
Születásnapi buli: Pataky 60 éves


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: