2018-08-14 05:35:44• hírek • Blikk.hu

Pataky Attila bevallotta: elhunyt édesanyjával beszélget

Pataky Attila elmondása szerint nem csak a földönkívüliekkel képes kapcsolatot teremteni, de a szellemvilággal is. Az Edda frontembere korábban azt állította, a zenekar 25 éve elhunyt gitárosával is szokott beszélni, s így tesz édesanyjával is, aki 2014 tavaszán hunyt el.

"Édesanyámmal tudok kommunikálni. Nagyon szoros volt a kapcsolatunk, és ez a halála után sem változott. Telepatikus úton kommunikálunk, érzem a jelenlétét. A segítségét szoktam kérni nagy életfeladatok előtt, de emberismeretben is kisegít. Sokszor egész hosszan. Még az életében megígérte, hogy mindig segít majd, és ezt most be is tartja" – mesélte a Borsnak Pataky Attila.


"Nyugalmat ad, hogy tudom, mi vár rám odaát, hiszen édesanyám pontosan el tudja mesélni. Nem lenne megrázó az sem, ha most vége lenne az életemnek, hiszen tudom, csak vendégek vagyunk ebben a földi létünkben, különben halhatatlan fénylények vagyunk. Csak a karmára kell figyelni, vagyis arra, hogy minden szándékunk és szavunk megmarad és lerakódik. Ebben is tud segíteni anya" – mondta az Edda frontembere a lapnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: