2014-10-16 09:18:06• hírek • Blikk.hu

Pataky Attila: A sztárok között is vannak UFO-k!

Az EDDA frontembere szerint mindenhova beférkőzhetnek az idegenek és a hírességek között is megtalálhatjuk a földönkívülieket. De vajon hogy ismerhetjük fel őket?


Pataky Attila korábban is beszélt már arról, hogy találkozott földönkívüliekkel, de most azt mesélte a Blikknek, hogy szerinte a hírességek között is akad UFO.

„Két évvel ezelőtt találkoztam eggyel, azonnal felismertem. Olyan kisugárzása volt, amiből rögtön éreztem, hogy micsoda. Annyit elárulhatok, hogy nem énekes volt, de közszereplő. Nem akarom felfedni a kilétét" - mesélte az énekes, aki eddig is felvállalta a véleményét, még akkor is, ha vannak, akik megmosolyogják.

Gyanús ha valaki robotszerűen beszél

Ezek után nem csoda, hogy kíváncsiak voltunk: vajon miről ismerhetünk fel egy embertestbe bújt idegent? Ebben a Magyar Ufókutató Szövetség tagja, Medgyesi Iván segített.

„Tudtommal „alakváltóknak" nevezik az ilyen lényeket. Vannak olyanok is, akiknek krokodilszerű fejük van. Akiken semmi sem látszik, azoknál gyanús lehet a robotszerű beszéd, vagy a kifogástalan megjelenés. Esetenként nagyon le vannak lassulva" - sorolta a Univerzum Klub Eger elnöke.

Ön egy UFO?

Néha az embernek bizonyos hírességeknél olyan érzése van, mintha egy idegen bolygóról jöttek volna. Ilyen például a Való Világból megismert Alekosz. Az egykori felnőttfilmes Aleska Diamond pedig mindig kifogástalanul néz ki, ezért gyanús lehet. Kiszel Tündét pedig senkinek sem kell bemutatni. A Blikk szeretné a találgatások elejét venni, ezért felkereste őket, hogy árulják már el: idegenek-e?!

Kíváncsi a folytatásra, arra hogy mit mondtak a sztárok? Kérem kattintson ide és rögvest kiderül a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: