2019-09-16 05:02:44• hírek • Blikk.hu

Pataki Zitáék bejelentése a kilencedik sikertelen lombikprogram után

Egy egész ország izgulta végig Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila dokumentumfilmjét, amelyben a kilencedik lombikkal való próbálkozásukat örökítették meg. Végül az sem sikerült, így RTL Klub időjósának és szerelmének más lehetősségeket is mérlegelniük kellett, hogy szülővé válhassanak.

A Mondd el Tatár Csillának című ATV-n vasárnap este 21.50-kor adásba kerülő talk-show felvételén azonban Zita meglepő kijelentést tett: egyelőre lemondtak arról, hogy szülők legyenek.
 

– Jelen pillanatban a gyerekszobából játszó, illetve dolgozószobát csinálunk – árulta el a tévés, aki meg is magyarázta, miért.
 

– A petesejt-donációt nem szeretném. Egyrészt, mert a saját testem egyszer már becsapott az endometriózissal. Ez azt jelenti, hogy sejtszinten a testem az ellenségem lett, a betegségem miatt lettem meddő. Együtt élek ezzel a kórral, amely meddővé tesz, de így hogyan tudnék elfogadni egy idegen testet, ha már a sajátommal is küzdenem kellett – magyarázta Pataki Zita, aki lelkileg sem lenne képes arra, hogy egy mástól származó petesejtet befogadjon.
 

– Nekem nem kell egy idegen nő arca, nem kell egy idegen nő genetikája, elutasítja minden porcikám, olyan, mint amikor viszketsz tőle. A petesejt- donáció kitűnő módszer másoknak, csak Pataki Zitának nagyon idegen. Persze utolsó mentsvárként szóba jöhetne az örökbefogadás, ám az időjós tisztában van azzal, mennyire sok időt kellene várni erre. 
 

Pszichológus segített neki

Pataki Zita a családja és a szakemberek segítségével feldolgozta, nem lehet saját gyermeke. Ám a műsor felvételén azt is elárulta, egy különleges helyzet miatt is pszichológus segítségét kellett kérnie. Azzal ugyanis, hogy nyíltan vállalták a lombikkal járó nehézségeket, egyre többen keresték meg, hogy tanácsot kérjenek, beszélgessenek velük. Ezzel szakember támogatásával kellett megbirkóznia.


További bulávrhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: