2009-07-31 11:09:29• hírek • Parajdi Andrea

Pataki Attila a Viking motorostalálkozón

Az ötödik Viking Moto Party első napján Pataki Attila vonzotta a színpad elé a vendégeket. A tömeg még úgyis felhőtlenül bulizott, hogy az EDDA népszerű frontembere zenekar nélkül lépett a színpadra. Pataki Attila nem hazudtolta meg önmagát: hamar megmutatta, hogy bolondul a gyengébbik nemért.

Július 30-án, csütörtökön kezdődött a három naposra tervezett ötödik Viking Moto Party, amely idén a mezőpetri sportcsarnok melletti területen került megrendezésre. Már az első napon népes tömeg gyűlt össze a motorosok ez évi találkozóján. Míg a kora délutáni programok leginkább a sátorállítással, az ismerkedéssel és néhány ügyességi versennyel teltek, addig este a felhőtlen szórakozásé lett a főszerep.

Az esemény első napján kétség kívül Pataki Attila koncertje volt a fő attrakció, ahol nem csak a felnőttek, hanem a kisgyerekek is torkuk szakadtából üvöltötték a legnagyobb EDDA slágereket, s láthatóan senkit sem zavart, hogy a népszerű frontembert ezúttal nem zenekara kísérte, hanem a technika segített neki, minél jobb hangzásban és „hangszínben" megjelenni.


Az ötödik Viking Moto Party első napján Pataki Attila vonzotta a színpad elé a vendégeket.
Pataki Attila a közönséggel is megosztotta a színpadot


Ha lenne megyénkben egy valódi, mindent darabokra cincáló bulvárlap, Pataki Attila ma reggel valószínűleg már a címlapján szerepelne. Lehet, hogy a rock'n'roll fenegyereke éppen a magyar bulvárvilág folytonos érdeklődése miatt nem rejti véka alá érzelmeit és nők iránti szenvedélyét, és talán éppen emiatt nyitott arra is, hogy koncertjei során becsajozzon. No, azért Mezőpetriben idáig nem fajultak a dolgok, de itt is akadt kiszemeltje, akinek végig „csapta a szelet".

Pataki Attila, nem szokványos stílusa ellenére hamar elbűvölte a közönséget, s mondhatni, hogy a legjobban ő tudta felpörgetni a nap hangulatát. Koncertje után a szatmárnémeti The Underskies reggae-ska együttes koncertezett, akiknek szintén sikerült megmozgatni a közönséget.

Az ötödik Viking Moto partyn péntek este a Blues Company, a Trooper és a Matador koncertjei várják az érdeklődőket. Szombaton a Betray és az AB-CD koncerteznek, a két fellépés között pedig erotic showra kerül sor. Lányok ne feledjétek, szombaton 18 órától a Szatmár.ro vizes póló versennyel készül, amelyre minden formás idomokkal megáldott csinos lány beiratkozhat. A győztes keblek tulajdonosának jutalmáról a Red Zone Sex Shop gondoskodik.


A rock'n'roll fenegyerekének sikerült felpürgetni a Viking Moto Party első napját
A rock'n'roll fenegyerekének sikerült felpörgetni a Viking Moto Party első napját


Képgaléria:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: