2018-01-08 06:52:05• hírek • Blikk.hu

Pásztor Anna végre megtudta, ki az igazi apja

Pásztor Anna mindig édesapjaként beszélt Bereményi Gézáról, azonban most a VIASAT3 műsorában elárulta, hogy elvégeztetett egy DNS-vizsgálatot, és kiderült, mégsem a dalszerző/filmrendező a vér szerinti apja.

– Nem egyszerű a szü­leim sztorija, Pásztor a nevelőapám, aki a nevére vett, és van két lehetséges apám: Bereményi, akivel felnőttem minden hét végén és minden nyáron, és van a másik apám, Attila lent, Ópusztaszeren – magyarázta bonyolult családi állapotát az Anna and the Barbies extravagáns énekesnője.
 

– Anyukám két kapcsolatának a keresztmetszetében, annak a mezsgyéjén születtem. Bereményivel akkor már szétmentek, amikor beleszeretett valaki másba, és akkor még nem lehetett tudni, hogy hány hónapra rá született a gyerek, azaz én. Pásztor Anna elmondta Lovász Lászlónak a Lakástalkshow-ban, azok után lett számára fontos, hogy megtudja, ki az igazi édesapja, miután ő szülő lett.
 

– Amikor megfogant az én kisfiam, én azt mondtam, hogy ezt azonnal tisztázom. Az unokáimnak se legyen kétsége, hogy ki volt az apám – mondta Pásztor Anna.Ezek után az énekesnő elvégeztetett egy hivatalos DNS-tesztet.
 

– Nem Bereményi az apám. Nagyon megkönnyebbültem, főleg dalszövegíróként, óriási teher esett le rólam, hogy nem valakinek az árnyékában növök fel, mint alkotó – jelentette ki az énekesnő. A tesztet az édesanyjának is megmutatta, akit meglepett az eredmény, de meg is könnyebbült, hogy kiderült a teljes igazság. A teszt szerint Attila a ­biológiai édesapa. – Anyukám megköszönte, mert addig ő sem tudta az igaz­ságot, így nagy teher esett le róla is.
 

Anna szerint azonban az, hogy ki az igazi apja, nem változtatott semmin.

– Mindkettejüket nagyon szeretem, és nem is volt érdekes, hogy ki a vér szerinti, mert egyikükhöz sem kerültem közelebb a DNS-teszt után, azaz semmi sem vál­tozott.
 

Anna arról is beszélt, hogy bár remek a kapcsolata Bereményi Gézával, mégis sokszor megbántotta a rendező, főleg mint alkotót, ugyanis nem támogatta őt a szövegírásban, illetve a dalszerzésben. – Megkérdeztem, hogy merre induljak el, és ő azt mondta, hogy a nők szüljenek, ne írjanak. Ezt tudta mondani, megsértődtem vagy 20 évre. Most pedig írok magyarul, angolul és spanyolul is, ráadásul szültem két gyereket – mondta Pásztor Anna. Az énekesnő magánéletéről további részleteket a hétfői Lakástalkshow adásában árul el.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: