2018-12-03 12:40:06• hírek • Bede Emőke

Pasik a pácban: indítsd egy fergeteges vígjátékkal a 2019-es évet

Fotó: jegy.hu
Fotó: jegy.hu

Január első három napjában pihend ki az óévbúcsúztató buli fáradalmait, majd megújult lendülettel vesd bele magad az újévbe, kihasználva minden pillanatot, hogy nevethess egy jót. Ennek első állomásaként pedig válaszd a Pasik a pácban című zenés vígjátékot, melyet Szatmárnémetiben és Nagykárolyban is bemutatnak.

2019  január 4-én Nagykárolyban, a Városi Színházban, január 5-én pedig a szatmári Szakszervezetek Művelődési Házában mutatja be a Gergely Theater Társulat a Pasik a pácban című fergeteges, zenés vígjátékot, melyben főszerepet játszik Csomor Csilla , Beleznay Endre, Rátonyi Hajni és Heller Tamás érdemes művész. Szolnoki Péter, a Bon-Bon együttes frontembere és zeneszerzője készítette a dalokat, slágereket, a rendező pedig Gergely Róbert, aki énekesként első sikerét az Emanuelle című dal magyar feldolgozásával aratta.


De miként is sikerült a főszereplőknek hatalmas slamasztikába kerülni? A történet beharangozójából ez is kiderül. Mildred és George 15 éves házassági évfordulójuk alkalmából egy röpke tengerparti nyaralásra készülnek, ám a minden tekintetben „kocka” férj vonakodik az utazástól. Ő inkább otthon maradna a könyveivel, meccset nézne és jókat enne. Kisvártatva megérkezik Mildred nővére, Ethel, akiről kiderül, hogy csúnyán összeveszett férjével, a csélcsap Humphrey-vel. A testvérek – egymást hergelve és felbátorítva –szövetségre lépnek a két lehetetlen alak – azaz férjeik – ellen: bejelentik, hogy akkor ők utaznak el a tengerpartra, egy laza hétvégére. Az itthon hagyott „urakat” sem kell félteni: kihasználva a helyzetet, belevetik magukat a londoni éjszakába és két fiatal szépséggel, Jenniferrel és Shirley-vel térnek vissza a lakásba egy görbe és buja este ígéretében. De az emlékezetesnek ígérkező éjszaka nem várt fordulatokat-bonyodalmakat tartogat, s így a két pasi igen nagy pácba kerül…Hogy miként másznak ki a bajból a férjek, januárban kiderül. Az év első hónapjában, 4-én, 19 órától Nagykárolyban, majd 5-én, ugyancsak 19 órakor Szatmárnémetiben is bemutatják ez a remek évindító előadást. Ha nem szeretnél te sem lemaradni erről a zenés vígjátékról, akkor irány a nagykárolyi vagy a szatmári színház jegypénztára. Kezdd nevetéssel az évet!
 

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírus statisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: