2009-07-20 13:56:58• hírek • Parajdi Andrea

Party a meccsek után

A strandröplabda kiválóságai július 22-ig még jelezhetik részvételi szándékukat a Szatmárnémetiben immár nyolcadik alkalommal megszervezésre kerülő Országos Strandröplabda Bajnokság női selejtezőjére - mondta el Ovidiu Groza, a Szatmár Megyei Röplabda Szövetség elnöke, a hétfő délelőtt megtartott sajtótájékoztatón.

Mint ismeretes 2001 óta - a tavalyi év kivételével -Szatmárnémeti ad otthont az Országos Strandröplabda Bajnokság egyik selejtezőjének. Ebben az évben július 27 és augusztus 1 között először szervezi meg az eseményt a Show Time Entertainment rendezvényszervező cég, amely egy új dinamizmussal készíti a bajnokság programjait, éppen ezért nem csak a sportkedvelőknek, hanem a család minden tagjának kínálnak majd szórakozási lehetőséget - nyilatkozta Antal Attila, a Show Time Entertainment rendezvényszervező cég elnöke, a hétfő délelőtt tartott sajtóértekezleten.

A sajtótájékoztatón Ovidiu Groza, a Szatmár Megyei Röplabda Szövetség elnöke kihangsúlyozta: lévén, hogy a bajnokság városunkban tavaly elmaradt, most a lehető legtöbbet akarják kihozni az országos jelentőséggel bíró sporteseményből, hogy minél szélesebb körben vonzani tudják az érdeklődőket.

Július 27-én hétfőn, július 28-án kedden, és július 29-én szerdán a kadettek és a juniorok mérkőzései zajlanak, majd július 30-án, csütörtökön, július 31-én, pénteken és augusztus elsején a szeniorok csapnak össze. Keddtől kezdődően minden este hangulatos buli várja az érdeklődőket a Beach Sport területén, lesz olasz, magyar és román tradíciós est, illetve pénteken retro, majd szombaton egy fergeteges Copa Cabana party.

Antal Attila az esemény főszervezője, előzetesben azt is megemlítette, hogy augusztusban Szatmárnémetiben és Nagykárolyban férfiak számára rendeznek lábröplabda bajnokságot.

A verseny egyébként három korcsoportban zajlik: kadettek (16 év alatt), juniorok (18 év alatt) és szeniorok (18 év fölött) mérhetik össze képességeiket a szatmárnémeti strand területén lévő röplabdapályán. Minden csapat két főből tevődik össze, kizárólag csak lányok versenyeznek. A részvételi szándékot Ovidiu Grozanál, a Szatmár Megyei Röplabda Szövetség elnökénél a 0741 527 849-es telefonszámon lehet jelezni.


Olasz, magyar és román esteket tartanak a strandröplabda mérkőzések után.
Antal Attila és Ovidiu Groza a sajtóértekezleten


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: