2014-02-13 14:47:26• hírek • Szatmár.ro

A Party Mistral zenekar is benne lesz a Zenés Barátságokban

A szatmári együttes ugyanúgy megállja helyét egy lagziban, egy remek buliban, mint egy üzleti összejövetelen.

A napoban adtunk hírt arról, hogy pénteken kerül adásba a Bertici Fivérek zenés-beszélgetős műsora, a Zenés Barátságok. Már az első műsorban szerepelni fog a szatmárnémeti Party Mistral zenekar is, a fivérek interjút készítenek velük és több dallal is jelen lesznek a műsorban.

A Party Mistral zenekart alkotó Takács Melinda és Takács Attila neve ismerősen csenghet a szatmáriak számára: jó ideig zenéltek 2+1 vagy Mistral Duó néven szatmári szórakozóhelyeken, többek között a Dacia, Aurora vagy Astoria Hotel vendéglőiben, illeltve a Lotus étteremben. A Party Mistral két tagját már fiatal korukban megfertőzte a zene szeretete, Melinda szatmárnémeti legismertebb énektanárától, Mordán Teréziától tanult, Attila pedig 12 éven keresztül foglalkozott klasszikus zongorával.

A zenekar tagjai egy ideig luxushajókon zenéltek, ahol igen magas elvárásoknak kellett megfelelniük, majd több évnyi hajózás után visszatértek Szatmárnémetibe. Repertoárjuk a hajós évek során bővítették igazán szélesre, az örökzöld amerikai slágerektől kezdve francia, spanyol, olasz, görög nyelvű slágereken át a magyar csárdásig mindent játszanak.

A Party Mistral zenekarral bővebb ismeretséget lehet kötni a zenekar honlapján, ahol néhány általuk rögzített, nem stúdióban feljavított felvétel is meghallgatható. A zenészeknak ugyan már elég sok lekötött hétvégéjük van, de még vállalnak fellépéseket a 2014-es évre. Széles repertoárjuknak köszönhetően egy magyaros lagzin, egy házibuli-hangulatú esten és egy elegáns üzleti vacsorán is minőségi szolgáltatást tudnak nyújtani. Aki a repertoárral vagy akár időpont-foglalással kapcsolatban szeretne bővebb információkhoz jutni, azok hívják a 0745-567-580-as telefonszámot vagy látogassák meg a zenekar honlapját ide kattintva.

A Zenés Barátságok című tévéműsor első adását február 14-én vetíti majd a Szatmári TV1 (TV1 Samtel) 21 órai kezdettel, de az adást megismétlik szombaton 19 és hétfőn 10 órától is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: