2014-03-11 15:33:08• hírek • (x)

Party Mistral: köszönik a nagyszerű fogadtatást

A szatmárnémeti Party Mistral zenekar nagy sikert aratott a hétvégi Dallamokon át című produkció felvételén.

Pénteken Szatmárnémetiben rögzítette a Muzsika Tv Dallamokon át című produkciója egyik következő adását. A hajnalig tartó bulira fellépőként meghívták a Party Mistral zenekart is, amelyet a szatmári közönség nagy szeretettel és a magyarországi sztárokhoz hasonló tapssal fogadott.

"Ezer köszönet a Dallamokon át produkciónak, hogy felkértek minket a fellépésre! Köszönet azért is, hogy csupán a Zenés Barátságok című tévéműsorban látottak alapján hívtak meg és megbíztak bennünk, hiszen ránk bízták, milyen produkcióval állunk színpadra. Köszönet illeti a szatmári közönséget is a fogadtatásért, öröm volt a lelkes, bulis szatmáriaknak zenélni" - mondta Takács Attila, a zenekar egyik tagja. A muzsikusok egyébként két dalt adtak elő a tévéfelvételen, azt követően pedig egy 45 perces műsorral lepték meg a hajnalban még mindig lelkes és energiával teli közönséget.

A zenekar tagjai - Takács Melinda énekes és Takács Attila billentyűs - neve ismerősen csenghet a szatmáriak számára: jó ideig zenéltek 2+1 vagy Mistral Duó néven szatmári szórakozóhelyeken, többek között a Dacia, Aurora vagy Astoria Hotel vendéglőiben, illeltve a Lotus étteremben. A szatmári éttermekből hirtelen egy luxushajón találta magát a két zenész, az első három hónapos szerződést pedig a minőségi produkcióknak köszönhetően több hosszabb hajós szerződés követte. Nemrég tértek haza szülővárosukba, Szatmárnémetibe.

Valószínűleg nincs még egy olyan zenekar a megyében, amely ekkora repertoárral rendelkezik, mint a Party Mistral. Az örökzöld amerikai slágerektől kezdve francia, spanyol, olasz, görög nyelvű slágereken át a magyar csárdásig mindent játszanak - csakis élőben. A zenekar lagzikban és házibulikban is ugyanúgy megállja a helyét és fergeteges hangulatot tud teremteni, mint egy elegáns estélyen, ahol háttérzenét kell biztosítani.

A Party Mistralt a szatmári közönség legközelebb április 25-én láthatja és hallhatja majd, a Zenés Barátságok című tévéműsor újabb felvételén.

Akik a repertoárral vagy akár időpont-foglalással kapcsolatban szeretnének bővebb információkhoz jutni, azok hívják a 0745-567-580-as telefonszámot vagy látogassák meg a zenekar honlapját ide kattintva.

A Party Mistral is fellépett a tévéfelvételen

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: