2014-06-26 12:29:32• hírek • Szatmár.ro

Ha a hónap utolsó pénteke, akkor Hit és Gyógyítás

Június 27-én azaz pénteken kerül sor a következő Hit és Gyógyítás előadásra.

A Németi Református Gyülekezet, a Szent-Györgyi Albert Társaság és a Keresztény Orvosok Egyesületének helyi fiókszervezete szervezésében ismét Hit és Gyógyítás előadást tartanak a Németi templom gyülekezeti termében pénteken, június 27-én 18 órai kezdettel. A rendezvényre most is mindenkit sok szeretettel várnak, vallási, etnikai és politikai hovatartozástól függetlenül.

A hitről és a gyógyulás összefüggéseiről a meghívott vendég, Bartha Gyula, a Szatmári Református Egyházmegye csengeri esperese fog beszélni. A rendezvény "egészségügyi" részében dr. Varga Rita tüdőgyógyász és pszichológus tart előadást Kísértések címmel.

A hagyományoktól eltérően az elmaradhatatlan kultúrműsorban nem diákok vagy színészek lépnek majd fel, hanem orvosok, egészségügyi alkalmazottak. Az Orvosok másképp címet viselő műsorban egészségügyisek fognak zongorázni, énekelni és gitározni - tudtuk meg Dr. Vass Zoltántól, a Hit és Gyógyítás sorozat szervezőjétől. Szintén egy orvos biztosítja majd a rendezvényhez kapcsolódó kiállítás anyagát - erről csak annyit árulunk el, hogy egy fotókiállításról van szó.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: