2020-07-02 09:29:11• hírek • Közlemény

Pároknak szóló játékos vetélkedőt hirdet a Nagykárolyi Művelődési Központ

A Nagykárolyi Művelődési Központ szervezésében kerül megrendezésre a „Jól ismerlek?!” elnevezésű, pároknak szóló megmérettetés.

A versenyre olyan párok, házastársak, vagy élettársak nevezhetnek be, akik úgy ítélik meg, hogy eléggé összeillenek ahhoz, hogy válaszoljanak a szervezők által összeállításra kerülő 20 meglepetéskérdésre.

A versenyre szabadtéren kerül sor, a Nagykárolyi Művelődési Központ udvarán, az érvényben lévő egészségügyi szabályok betartásával. A szociális távolságtartás kötelezettsége, a versenyre nevező párokra nem vonatkozik.

A benevező párosok tagjainak ugyanazon kérdésekre kell válaszolniuk, majd a kapott válaszokat összehasonlítják a szervezők, s az egyező válaszok számának függvényében alakul ki a végső sorrend.

Az első három páros, mely a legtöbb egyező válasszal büszkélkedhet, a verseny támogatóinak köszönhetően különböző jutalmakban részesül.

A versenyre jelentkezni, illetve a nevezési és részvételi feltételekről többet megtudni, a 0261865006-es, vagy a 0742021668-es telefonszámokon, illetve a culturacarei@yahoo.com email címen lehet, 2020. július 9-ig. A résztvevőktől azt kérik a szervezők, hogy adják meg pontos nevüket és a telefonos elérhetőségüket. A versenyre július 13-án, csütörtökön, 18 órától kezdődően kerül sor.

A rendezvényen a férőhelyek száma korlátozott! A versenyre nevezők hozhatnak magukkal drukkereket is, azonban a támogatói csoportban maximum 8 fő kaphat helyet. Rossz idő esetén, a versenyt elhalasztják.

Szeretettel várják a jelentkezőket!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: