2013-08-19 09:47:14• hírek • Szatmár.ro

Párok vetélkednek egymással és egymásért

A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés olyan vállakozó kedvű - 16 és 35 év közötti - párokat keres, akik részt vennének egy játékos, mulattató és a kapcsolat erősségét bizonyító vetélkedőben.

A "Pár-baj" a Partiumi Magyar Napok keretén belül augusztus 24-én 16 és 19 óra között zajlik majd a MIK sátornál. Most nem az a fontos, hogy mennyire illeszkednek egymáshoz a ruháitok színei, nem az a fontos, hogy mennyit nevettek/veszekedtek otthon. A hangsúly a harmóniára kerül, s arra, hogy mennyire tudtok egy csapatként dolgozni. Persze az is fontos, hogy behatóan ismerjétek egymás testét, s ne fordulhasson elő, hogy a bekötött szemmel nem tudjátok tapogatás alapján felismerni férjetek/feleségetek.

Ha merészek vagytok, s bíztok abban, hogy a szerelmetek átsegít az akadályokon, akkor ne habozzatok, hívjátok Csák Gyöngyit a 0740 420920-as telefonszámon vagy jelentkezzetek e-mailben a csakgyongyi@yahoo.com címen augusztus 22-én 18 óráig.

S akik elhozzák a párokat támogatják.

Kiemelt támogatók: Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Nemzeti Kulturális Alap, Bethlen Gábor Alap, Communitas Alapítvány.

Aranyfokozatú támogatók: Tarr Beton, Babytrend, Barta Ati, Autonet, No Pardon Pub.

Ezüstfokozatú támogatók: Farmacenter, CBA, Nyírbátori Sárkányfürdő, Silcomprest, Fery's Invest, Metamob, Kreativ, Inovativ, Kauftherm, Solarex, Secondtex, 2X2 Club, Panatek, Salvator, Transpink, Mindig Friss, Clinica Korall, A24

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: