2006-03-28 16:05:45• hírek • Noemi Brigitta Boros

Idén nincs állami támogatás

Jövedelemadója 2%-val Ön is segítheti a Máltai Segélyszolgálat munkáját!

A Romániai Máltai Segélyszolgálat szatmárnémeti kirendeltsége már 1997 óta áll a közösség szolgálatában.

A szervezet két fő tevékenységgel foglalkozik. Ezek közül a legfontosabb a rászorulók támogatása. A szolgálat nyilvántartásában szereplő családok kéthavonta élelmiszercsomagot kapnak a Máltai Segélyszolgálat adományozóinak jóvoltából, évente 2-3 alkalommal ruhaneműt, esetenként butrot, azok a családok pedig, ahol iskoláskorú gyermek van, tanévkezdéskor tanszercsomagban részesülnek.

Minden évben Karácsonykor és Húsvétkor több száz adag ételt osztottak ki a város legszegényebb negyedeiben. Erre az akcióra idén Húsvétkor is sort kerítenek.

Pallai Kristóf, a szolgálat helyi kirendeltségének vezetője elmondta, hogy a segélyek, élelmiszercsomagok és minden egyéb adomány, amit rászorulóknak nyújtanak, azoknak az adományozóknak köszönhető, akik úgy gondolják, hogy felajánlásaikkal segíthetnek rászoruló embertársaikon.

A Máltai Segélyszolgálat idén nem kap támogatást az államtól, a benyújtott pályázataikat elutasították.

Ha bárki úgy érzi, hogy segíteni szeretne, akkor élhet azzal a jogával, hogy felajánlja személyi jövedelemadója 2%-át a Máltai Segélyszolgálat szatmári kirendeltségének. A szervezet pénzügyi azonosítója: S.A.M.R. Satu Mare 12350387, a bankszámlaszáma (IBAN) RO18BRDE3109VO2777393100.

Segítsen Ön is, hogy továbbra is segíthessenek!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: