2019-08-23 11:50:20• hírek • Bede Emőke

Parkoló autóból loptak kávéfőzőt Szatmárnémetiben

A felügyelet nélkül hagyott autókból leginkább pénzt vagy mobiltelefont „illik lopni”, de nem szoktuk furcsállóan felvonni szemöldökünket egy eltűnt laptop, navigációs rendszer vagy autós rádió hallatán sem. Vannak azonban olyan esetek, amikor rá kell döbbennünk, a tolvajok tényleg mindent visznek, ami mozdítható.

Szerdán például arról értesítették a szatmári rendőrséget, hogy egy, az utcán leparkolt autóból ismeretlen tettesek elemeltek egy kávéfőzőt. A hatóság által lefolytatott nyomozásnak köszönhetően sikerült rekordidőn belül azonosítani az elkövetőt, egy 45 éves helybeli férfit. Az ügyben lopás bűntette miatt indítottak bűnügyi eljárást – közölte pénteken a rendőrség sajtóosztálya.


Nem ez volt az első eset, amikor nem teljesen szokványos dolgot emeltek el egy autóból. Szinte pontosan egy évvel számoltunk be arról az ügyről, amikor egy szatmári fickó egy 5 kilós kőtörő kalapácsot lopott el. „A szerszám egy, a Kossuth Lajos (Mircea cel Batran) utcában található, vélhetően felügyelet nélkül maradt furgonban pihent, amikor R. Ernő felfigyelt rá. A férfi nem tudott ellenállni a kísértésnek, magához vette a kőtörőt, azonban zsákmányát nem sokáig élvezhette, ugyanis a Helyi Rendőrség emberei rövid időn belül nyomára bukkantak. Az egyenruhások átadták a Thor babérjaira törő férfit a Szatmár Megyei Rendőrség munkatársainak, így a kalandnak igencsak hamar vége szakadt” – számoltunk be akkor a tragikomukis sztoriról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: