2019-10-21 08:20:11• hírek • Blikk.hu

Párkapcsolati krízisükről vallott Istenes Bence és Csobot Adél

Kendőzetlenül vallott párkapcsolati kríziseiről Istenes Bence és kedvese, Csobot Adél: mint kiderült, a műsorvezető és az énekesnő már jónéhány alkalommal fontolgatta a szakítást, és korábban több alkalommal is különmentek.

Nehéz időszakokat is megélt már Istenes Bence és menyasszonya, Csobot Adél kapcsolata. A sztárpár jelenleg az RTL Klub Nyerő páros című műsorában próbál szerencsét, s nem tagadják, hogy azért vállalkoztak a műsorban való szereplésre, hogy valamilyen módon visszataláljanak egymáshoz. Istenes Bence és Csobot Adél szerelme gyümölcseként ugyanis már két kisfiuk született, Nátán és Ádin miatt pedig adódnak a kapcsolatukért.


- Nagyon sok ilyen pillanat volt a kapcsolatunkban. Nagyon sokszor szakítottunk is. Volt, hogy naponta szakítottunk. Nagyjából azóta stabilizálódott a kapcsolatunk, mióta gyerekeink vannak - mesélte a péntek esti adásban Istenes Bence, akinek szavait a Life.hu idézte.


Hozzátartozik az igazsághoz, hogy amióta megvannak a gyerekek, azóta is nem egy és nem két olyan helyzet volt, amikor azt mondtuk, hogy nem tudjuk folytatni egymással. Nem azért, mert nem szeretjük egymást - tette hozzá Csobot Adél, aki a műsorban azt is elárulta, hogy életében mindössze egyszer szeretne csak férjhez menni, Istenes Bencének pedig nem véletlenül mondott igent, amikor megkérte a kezét.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: