2010-05-04 15:40:56• hírek • Szatmar.ro

Párizs megér egy tust

A hétvégén Párizsban kerül sor a párbajtőr Világkupa-sorozat egyik állomására, amelyen a szatmári Sportklub két vívója is pástra léphet.

A szatmári delegációt Szilágyi Adrian és Pop Adrian alkotja, a technikai stábot pedig Csiszár Ferenc alkotja. Mivel a szakember egyben a romám válogatott szövetségi kapitányi tisztségét is ellátja, az ő „kezei között" további két romániai vívó is megmérkőzik majd a francia fővárosban. Egyikük a szatmári, de már évek óta Nagyváradi Crisul csapatában versenyző Árkosi Bertalan valamint a konstancai Cosmin Kortyan.

Ám nem csak a felnőttek, az utánpótlás is komoly versenyre készül május második hétvégéjén: a Nagy Lehel vezette csapat ( 11 évesek - Dragusin Teodora, Pfeifer Melanie, Katona Réka, Plébán Ingrid, Pallai Amarilisz, Nagy Csilla, Köves Fanni, Lieb Anna, Kató Zsófia, Szép Márton, Szilágyi Péter, Kató Zoltán, Matúz János, Zay Attila, 13 évesek - Pulan Ilinca, Szilágyi Balázs, Mácska Ádám, Oroian Alexandru, Szép Bence, Balan Daniel) egy rangos korosztályos tornán vesz részt Nagyváradon. A húsz fős csoport a szülők anyagi támogatásával vehet részt a tornán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: