2015-11-12 16:02:47• hírek • (x)

Párizs, kastélyok, Disneyland - ezt az utazást nem szabad kihagyni!

A Challenge Travel egy igazán tartalmas és felejthetetlen, tíznapos utazásra invitálja a szatmáriakat.

Párizs megér egy misét, sőt, életében mindenkinek látnia kell legalább egyszer a világ egyik legfantasztikusabb hangulatú, zsongó, művészettel és szerelemmel átitatott városát. A Challenge Travel most egy közel tíznapos kirándulást szervez, amelynek része Párizs többnapos megcsodálása is. De mellette számos épületet, fantasztikus tájakat és városokat, na meg gyermekkorunk kedvenceit ismerhetjük meg kicsit közelebbről az utazás ideje alatt.

Április 23-a és május 1-je között a szatmáriak kedvenc utazási irodája a világ egyik legnépszerűbb városába viszi el a jelentkezőket, ahol megelevenednek a nagy történelmi, irodalmi és művészeti szereplők alakjai, a gótikus stílus csodás épületei, a szebbnél-szebb parkok és a francia erkélyek. Az utazás része Versailles felkeresése, a kirándulók megnézik a Trianoni palotákat is. A program keretében lehetőség van a Loire menti kastélyokhoz is eljutni, hogy megcsodálják a Vallois királyok szebbnél-szebb épületeit.

A kirándulás részét képezi a Louvre-látogatás is, a művészet iránt érdeklődők egy egész napot tölthetnek mások mellett a Mona Lisa otthonában. A csoport Salzburgba is ellátogat majd és nem marad ki a kilencnapos kirándulásból az európai Disneyland felkeresése sem. Találkozhatnak itt Mickey egérrel és Minnie kisasszonnyal, a rengeteg szeretnivaló Disney figurával, majd az érdeklődők bejárhatják a hatalmas vidámparkot és kipróbálhatják a számtalan szórakozási lehetőséget.

Az utazás menetrendjéről, a megtekintésre váró turisztikai látványosságokról bővebb információkat a Challenge Travel internetes oldalán, ide kattintva kaphatsz.

Ismerkedj meg a Challenge Travel ajánlatával, bővebb információkért hívd a 0361-413-093-as telefonszámot, illetve keresd fel az utazási iroda székhelyét a  N. Golescu utca 7. szám alatt, a Nagypiac szomszédságában!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: