2016-06-04 18:20:43• hírek • Szatmar.ro

Párizs, Marseille, Bordeaux Szatmárra költözik!

Egy hét múlva kezdődik a földkerekség egyik legnagyobb érdeklődéssel várt sporteseménye, a labdarúgó Európa-bajnokság! Egy hónap alatt 51 meccs! Az összeset a helyszínről, Franciaországból sem lehet végigszurkolni! De a szatmári Fan Festen igen!

Június 10. és július 11. között soha nem látott közösségi élmény várja a labdarúgás szerelmeseit Szatmárnémetiben. Az idei Európa-bajnokság nem csak azért lesz különleges, mert először vesz részt rajta 24 nemzet csapata. Nem is csak azért, mert szűk négy és fél évtizednyi várakozás után Magyarország legjobbjai is kijutottak végre és nyolc év után Románia is ott van ismét. Az idei EB legnagyobb különlegessége, hogy több száz szurkolóval együtt nézhetjük a meccseket a Fan Festen, Szatmárnémeti szívében!

A fejlettebb futballkultúrával rendelkező országokban a Fan Fest már egy jól bevett szokás. Nálunk viszont újdonságnak számít! Lényege, hogy az Október 25. téren, közismertebb nevén az új központban felállítanak egy hatalmas, 4×6 méteres kivetítőt, eléje pedig padokat helyeznek ki. A szervezők számításai szerint a Fan Fest mintegy hatszáz személyt képes befogadni, ám a Transilvania sugárút fölötti felüljárókra vezető lépcsőkre további százak ülhetnek majd le, a képernyő számukra is élvezhető minőségben lesz látható.

Összességében tehát akár ezer ember is szurkolhat együtt Böde Daninak vagy Gera Zolinak, esetleg Florin Andonénak! Az óriási képernyő és az akár frenetikus hangulat már-már elfeledteti velünk, hogy nem Bordeaux-ban, Marseille-ben vagy akár Lyonban vagyunk!

Éhes hassal nem lehet forradalmat csinálni, mondta állítólag Petőfi, de az tény, száraz torokkal nem lehet szurkolni sem! Éppen ezért a téren sör, üdítő, de még némi finom sült hús is várja majd a nem csak focira éhes szurkolókat!

Romániában az Európa-bajnokság valamennyi mérkőzését kizárólag a DolceSport közvetítheti, amely nem sok otthonban van jelen. Arról nem beszélve, hogy az összes barátod nem biztos, hogy beférne a nappaliba! Éppen ezért gyűjtsd össze a társaságot és több száz másik szurkolóval közösen ünnepeld meg a foci ünnepét!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: