2011-06-28 12:09:04• hírek • Póti Orsolya

Parfümök, órák, napszemüvegek - elkobozva

Eljárást indítottak a megyei határrendészet munkatársai egy szatmári férfi ellen, akinek az autójában több doboz csempészett parfümre, márkás karórákra és napszemüvegekre bukkantak. A termékeket elkobozták további vizsgálatok végett.

Hétfőn, a délutáni órákban ellenőrző akciót folytatott a Szatmár Megyei Határrendészeti Felügyelőség a csempészet és adócsalás megelőzése érdekében. A határrendészet ellenőrei megállították a 39 éves S. Attila László szatmári lakost, aki éppen Peugeot típusú gépjárművét vezette.

Az autóban végrehajtott ellenőrzés során a határrendészek két táskára bukkantak, amelyekben 42 doboz különböző márkájú parfüm, márkás órák és napszemüvegek voltak elrejtve. Az autó vezetője azt vallotta, hogy a termékeket két héttel ezelőtt vásárolta két lerakatnál és 1.200 eurót fizetett értük. A termékeket azért szerezte be, hogy eladja, illetve elajándékozza.

A férfi nem tudta felmutatni a termékek származását igazoló iratot, ezért bűnvádi eljárást indítottak ellene. Az összesen 2.500 euró értékű holmikat elkobozták további vizsgálatok végett.



A csempészek nem jutottak messzire a holmikkal
A férfi nem jutott messze a csompészett holmival


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: