2012-01-27 08:49:12• hírek • Blikk.hu

Parfümben utazik Szíj Melinda

Nagyot fordult a világ Szíj Melindával! A Mega­sztár felfedezettjének ugyanis sikerült az, ami külföldön már bevett dolog a sztárok körében, Magyarországon azonban még csak egy-két celebnek sikerült: saját parfümje lett.

A visszafogottságáról, különc stílusáról híres énekesnő, aki még a sikerért és a sztárságért sem adta fel biztos munkáját - ugyanúgy be­jár abba a gyárba dolgozni, ahol a tehetségkutató előtt is dolgozott -, olyan híres világsztárok mellé állt, mint például Gabriela Sabatini, Cindy Crawford, Beyoncé vagy éppen Christina Aguilera.

Melindát egy parfümőr rajongója lepte meg az illattal, amelyet már le is védettek az énekesnő nevére, így Melinda akár még pénzt is tudna keresni a meglepetéssel. És persze, mint korábban annyi mindent, ezt sem gondolta volna, hogy valaha a saját neve díszeleg majd egy üvegcsén.

– A hölgy – aki ezzel foglalkozik – találta ki, milyen legyen az illat, nem volt beleszólásom, mert nem is tudtam róla. Németországban állították elő egy gyárban, és az a különlegessége, hogy ez az egy üveg van belőle a világon. Egyelőre – árulta el Melinda, akinek akár mellékjövedelme is lehet a Szíj Melinda parfümből.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: